Skip to main content

Turnen, dansen en fun

Welkom op de website van Turnclub GDO Kortenberg.

Flik-flak, Radslag, Salto of Handenstand hebben voor ons geen geheimen.
Liever dansen? Ballet, hip-hop of modern-jazz?
Welkom op de website van Turnclub GDO Kortenberg vzw

Welkom aan de recreatievelingen die zich wekelijks één uurtje willen vrijmaken om aan gezonde sportbeoefening te doen. Zij kunnen jaarlijks voor een eigen en talrijk publiek tonen tot wat zij door regelmatig oefenen in staat zijn.
Gevorderden leden genieten van 2 of meerdere uurtjes per week. Ook voor hen is de jaarlijkse Turn- en Dansparade een hoogtepunt voor hun volledige inzet.
Turners, turnsters en dansers die zich echt volledig willen geven in de turn-en danssport kunnen zich in de tumbling en trampolinegroep uitleven. Zij verdedigen de kleuren van GDO op de competities van de Gymnastiek Federatie Vlaanderen.
Het is niet onze bedoeling ten allen prijzen kampioenen te kweken, maar als ze er dan toch inzitten, krijgen ze natuurlijk onze steun en aanmoediging.
Het werkelijke doel van onze club is iedereen van jong tot oud, zonder onderscheid van klasse, stand, rang, kleur of overtuiging, de gelegenheid te geven zich in een gezond milieu op een gezonde manier in te spannen en geestelijk te ontspannen om zo een kleine bijdrage te leveren tot het welzijn van onze gemeente.